Termeni și Condiții

Site-ul www.parfumzone.ro este deținut și administrat de către societatea comercială ABEONA A&R SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO9951107, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/1220/1997, cu capital social în valoare de 200 lei și cu sediul social pe B-dul.Cetății, Nr. 64, Sc. C, Ap. 1, Timișoara, Jud: Timiș, Cod postal 300626, România. Telefon: 0744 558 192; E-mail: office@parfumzone.ro.

ABEONA A&R SRL își rezervă dreptul de a schimba și actualiza conținutul acestui site, precum și termenii și condițiile de folosire, fără o notificare prealabilă.

1. Definiții

Client – persoană fizică sau persoană juridică ce efectuează o comandă;

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între furnizor și client prin care clientul își exprimă intenția de a achiziționa anumite produse, făcând plata acestora;

Contract – o comandă confirmată de către furnizor, prin care furnizorul este de acord să vândă și să livreze produse iar clientul este de acord să achiziționeze, să primească și să plătească aceste produse;

Produs – orice bun material menționat în comandă, care urmează a fi furnizat clientului de către furnizor;

Site – site-ul www.parfumzone.ro;

Utilizator – orice persoană care accesează site-ul www.parfumzone.ro, indiferent dacă plasează sau nu o comandă;

Furnizorul – societatea comercială ABEONA A&R SRL, având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare RO9951107, înregistrată la Registrul Comerțului cu nr. J35/1220/1997, cu capital social în valoare de 200 lei și cu sediul social pe B-dul. Cetății, Nr. 64, Sc. C, Ap. 1, Timișoara, Jud: Timiș, Cod postal 300626, România. Telefon: 0744 558 192; E-mail: office@parfumzone.ro.

Finalizarea Comenzii – primirea confirmarii comenzii.

2. Prețul

Prețul final plătit de către client este format din prețul produsului + cheltuielile de expediție și ramburs (daca este cazul). 

Toate prețurile aferente produselor comercializate, inclusiv costul livrării, sunt exprimate în Lei.

Dacă în situația unei greșeli sau defecțiuni, prețul oricărui produs comandat este unul derizoriu sau fictiv, comanda poate fi anulată, conform noului Cod Civil, Art. 1665, alineatul 2: Preţul fictiv şi preţul derizoriu.

(2) De asemenea, dacă prin lege nu se prevede altfel, vânzarea este anulabilă când prețul este într-atât de disproporționat față de valoarea bunului, încât este evident că părțile nu au dorit să consimtă la o vânzare. ”

3. Comanda

Prin finalizarea comenzii, clientul garantează că toate datele furnizate sunt reale și corecte.

www.parfumzone.ro nu este răspunzător pentru datele introduse eronat de către client și în urma cărora pot rezulta erori de livrare. În acestă situație, toate taxele de transport suplimentare pentru reexpedierea comenzii, vor cădea în sarcina clientului.

Clientul acceptă prin finalizarea comenzii, ca un reprezentant www.parfumzone.ro să îl contacteze prin telefon pentru confirmarea comenzii facute.

ATENTIE: Email-ul primit în mod automat după plasarea comenzii nu reprezinta confirmarea comenzii și implicit încheierea contractului la distanță, ci este doar confirmarea recepționării solicitării de comandă din partea dumneavoastră. Confirmarea comenzii și încheierea contractului la distanță au loc doar dacă primiți email-ul de confirmare a comenzii, ulterior email-ului de confirmare a primirii solicitării dumneavoastră.

În cazul în care clientul nu poate fi contactat telefonic pentru confirmarea comenzii sau pentru anumite detalii de livrare, www.parfumzone.ro își rezervă dreptul de a anulara comanda fără o notificare prealabilă.

www.parfumzone.ro poate refuza o comandă în urma unei notificări prealabile adresate clientului, fără a există obligații între părți și fără că o parte să poată pretinde daune, pentru următoarele situații dacă:

– clientul a întocmit comanda cu date incomplete sau incorecte;

– clientul are un istoric privind livrări refuzate fără motiv sau neridicate la termen;

– există suspiciuni cu privire la modalitatea plată;

– livrarea trebuie efectuată în localități greu accesibile serviciilor de curierat.

Dacă sunt stocuri insuficiente, www.parfumzone.ro își rezervă dreptul de a reduce cantitatea produselor comandate. În această situație www.parfumzone.ro va informa clientul prin telefon sau e-mail la datele de contact din comandă.

Select your currency