POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE :

Datele colectate sunt:

1. Numele, prenumele, adresa, număr de telefon și adresă de email.

(Aceste date sunt stocate odată cu comanda).

– Sunt datele necesare pentru întocmirea facturii, expedierea coletului sau contactarea clientului pentru comunicarea unor informatii legate de produse sau costuri de transport.

2. Nume de utilizator, adresă de e-mail și parolă

– Sunt date necesare pentru creearea unui cont. Contul are rolul de a stoca datele cumpărătorului menționate mai sus (1.). Astfel utilizatorul nu mai trebuie să-și introducă datele la fiecare comandă. De asemenea cu ajutorul contului se pot introduce produse în lista de dorințe.

– Datele cumpărătorilor le folosim numai pentru procesarea comenziilor, mai precis la întocmirea facturii și la completarea AWB-ului pentru expedierea coletului.

La datele personale ale cliențiilor au acces numai angajații ABEONA A&R SRL implicați în activitatea de vânzare on-line.

La datele personale ale cliențiilor noștri mai au acces firmele colaboratoare, care se supun legiilor referitoare la protectia datelor, acestea fiind : firma de contabilitate când  întocmește documente contabile, firma de curierat prin intermediul datelor incluse in AWB, banca prin intermediul serviciilor bancare și firma hostatoare a siteului www.parfumzone.ro.

Nu furnizăm datele cliențiilor pentru studii de piață, statistici, nici unei firme, organizații private sau persoane fizice.

La solicitarea oficială a reprezentanțiilor instituțiilor de control ale statului, aceștia pot primi acces la datele personale ale clienților.

Pentru utilizatorii care se înregistrează pe site-ul nostru web, stocăm și informațiile personale pe care le furnizează în profilul lor de utilizator. Toți utilizatorii își pot vedea, edita sau șterge informațiile personale oricând (dar nu își pot schimba numele de utilizator). De asemenea și administratorii sitului web pot vedea aceste informații. La cererea utilizatorului putem șterge contul acestuia, daca ne trimite un e-mail, prin care solicită acest lucru, la adresa office@parfumzone.ro.

Dacă un cumpărator a plasat o comandă pe www.parfumzone.ro, acesta poate solicita să primească un fișier cu datele personale pe care le deținem despre el. De asemenea ne poate solicita să ștergem toate datele personale pe care le deținem despre el. Datele personale vor ramâne numai pe documentele contabile întocmite anterior solicitării.

Select your currency